fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Höstlov på Triangeln

höstlov_800

Fyll höstlovet med massa mys, bus och aktivitet hos oss på Triangeln. Under hela höstlovet bjuds det på massa skoj, så dra med familjen eller kompisarna och shoppa loss till ruskigt bra priset, njut av en Pumpkin Latte, eller varför inte dansa loss med Malmö Dance Week? Här nedan hittar du information om alla kommande event!

Malmö Dance Week

Under tre härliga dagar fylls huset med musik och dans som får de allra stelaste höfterna att gunga. Kolla in grymma dansuppvisningar, dance-battles eller lär dig några sköna moves under workshopsen. Det ger garanterat ett leende på läpparna! Hela schemat hittar du här, eller om du söker på “Malmö Dance Week Triangeln” på Facebook.  

 

När? Tisdag 1/11, onsdag 2/11 och torsdag 3/11

Var? Plan 2 utanför lekrummet

höstlov_1

Pyssla hos Slöjddetaljer

Få utlopp för din kreativitet och pyssla på Slöjddetaljer! Under hela veckan kan barn tillsammans med målsman skapa egna masker. Passa på att njuta av en mysig stund tillsammans, samtidigt som ni får en unik mask att busa och leka med hemma under hösten. 

 

När? Måndag 31/10-fredag 4/11 kl. 11.00-16.00

Var? Slöjddetaljer, plan 2

höstlov_2

Runt om i huset finns det som vanligt fantastisk shopping och en härlig mix av allt. Stoppen du inte vill missa under höstlovsveckan är Hemmakväll där du kan maxa din guldburk för bara 99kr, och Gina Tricot som firar 25 år och har erbjudanden under hela november. Välkomna in!

höstlov_4

Hem & Fritid -Publicerat Oktober 2022