fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Njut av ditt eget hemmaspa

hemmaspa-800

Lyx i vardagen

Är spa inget du gillar att gå på? Känns det konstigt och obekvämt? Ta det lugnt, du kan göra allt hemma tillsammans med din kompis eller partner. 

Gör det tillsammans

Även krigare i vardagen kan behöva koppla av lite emellanåt. På Rituals finns det produkter för både män och kvinnor så köp varsitt set och gör ett mysigt hemmaspa tillsammans. Vän, partner eller relation utan etikett kvittar, passa på och koppla av med våra olika förslag på en härlig kväll. Tappa upp ett bad, pensla på en ansiktsmask och smörj in dig i lite väldoftande kräm, det mår hela kroppen bra av. För dig som är extra modig kan en dermaroller från Kicks kanske vara något? Mikroskopiska nålar stimulerar huden och bidrar till ökad collagenproduktion. Samtidigt kan du passa på att använda plumping eye patches som dämpar svullna ögon och motverkar mörka ringar. Om du föredrar en färdig sheetmask har Apotek hjärtat mängder av dem, bara att välja favoritdoft och -egenskap!

hemmaspa-1

Massage för välbefinnandet

Saknas tiden eller möjligheten för ett avslappnande bad? Då kan en härlig massage vara något. Tänd ett väldoftande massageljus, välj en kräm med god doft sedan är det bara att massera in med fasta rörelser. På Rituals hittar du det du behöver för en härligt avkopplande massagestund. Vårt tips är att börja med en varm och uppmjukande dusch där du, eller ni,  tvättar hela kroppen med en body scrub. Sen får ni dra lott om vem som först ska få bli varsamt knådad, under tiden kan du passa på att lägga en handmask på händerna och applicera ett relaxing serum i ansiktet. Vill du lägga fokus på ansiktet är en sheetmask från Usupso ett bra alternativ. Sen använder du en ansiktsborste för att mjuka upp och rengöra huden, perfekt om du tillhör de som rakar sig. Avsluta med en lugnande aloe-vera kräm. 

hemmaspa-2

Mysiga kläder för hemmaspa

Ingen njuter på spa i jeans och skjorta eller kjol och strumpbyxor, nä här är det mjukt och bekvämt som gäller. Glid in i en skön farfarströja och ett par snygga rutiga pyjamasbyxor i flanell eller om du gillar en luftig pyjamasskjorta och ett par mjuka shorts bättre. Det viktiga är att du avslutar med en mjuk och värmande morgonrock i mjukt material. Hos Kappahl hittar de kläder du behöver för att kunna slappa och njuta där hemma. 

hemmaspa-3

Du hittar allt du behöver till ditt hemmaspa på Triangeln. Här är du alltid välkommen inom på en shoppingtur, men du stannar så klart hemma vid minsta symptom. Vi bryr oss om varandra genom att följa de rekommendationer som finns! 

Mode & Skönhet – Publicerat Januari 2022