Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

MOI öppnar på Triangeln!

Hem & Fritid, Mode & Skönhet – Publicerad oktober 2023

Vi välkomnar MOI som öppnar sin Pop-up butik hos oss den 1 november! De intar lokalen mittemot Slöjd-Detaljer på plan 2. Hoppas vi ses där!

Vi låter MOI presentera sig!

Vi på MOI har lång erfarenhet inom detaljhandeln och resebranschen. Vi brinner för miljö och återvinning och försöker i möjligaste mån beställa varor av återvunnet material, varor som tillverkats i naturliga material och med användning av giftfria färger.

Vi varor är alla tillverkade i Indien enligt traditionella hantverkstraditioner. Vi är stolta över att bland annat kunna sälja massor av olika varor i handtryckta bomullstyger, smycken som tillverkas av kvinnor i ett utvecklingsprojekt och kaftaner som sys av återvunna sarityger i siden.

Otaliga resor till detta underbara och färgstarka land har fört oss till denna butik. Vid en av våra resor bestämde vi oss för att vi ville dela med oss av vår kärlek till Indien till andra och började resa runt för att besöka olika tillverkare inom heminredning, textil och accessoarer. Samarbetet med dessa indiska leverantörer har lett hit.

Våra varor är valda med omsorg och inköpta direkt från tillverkare i olika delar av Indien. Några av dem finns bara i ett exemplar och blir därför fullständigt unika.