Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Årets julkalendrar på Triangeln

Hem & Fritid, Mat & Dryck, Mode & Skönhet – Publicerad november 2023

Julen är äntligen på ingång och Triangeln kickar igång detta med ett brett utbud på härliga julkalendrar! Vi har något för alla smaker, oavsett om du ska skämma bort dig själv eller någon av dina nära och kära.

Hudvård & Beauty- Få ett strålande jul-glow

För alla skönhets- och hudvårdsentusiaster där ute har vi ett flertal olika beauty-kalendrar som hjälper dig att få hyn och sminket i toppform. De innehåller allt från lyxiga ansiktsmasker och krämer till ögonskuggor i alla tänkbara nyanser. Hos oss kan du hitta beauty- och hudvårdskalendrar på bland annat Kicks, The Body Shop, Rituals och Lyko. Räkna ner dagarna till jul och skäm bort dig själv lite extra i december. Plus, vem kan säga nej till en daglig dos av glamour?

DIY- Skapa din egna julmagi

För de kreativa själarna har vi flera fina DIY-julkalendrarna! Här kan du skapa din egen kalender och fylla den med vad som önskas! Ett perfekt alternativ för dig som vill ge bort en personlig kalender till någon nära! På Triangeln kan du hitta DIY- kalendrar i ett flertal butiker, såsom Clas Ohlson, Slöjd-Detaljer och Lagerhaus.

Låt din inre jultomte guida dig och fyll kalendern med små presenter eller godsaker som personen tycker extra mycket om. Det är enkelt- öppna luckan och låt din fantasi flöda!

Njutbart – Godsaker för ditt hjärta

Till er som uppskattar en extra godsak i vardagen kan Triangeln erbjuda en mumsig överraskning varje dag fram till julafton. Vad sägs om chokladpraliner från Normal, kaffe och te från Kahls eller varför inte ge ditt husdjur en härlig överraskning varje dag med djur-kalendrar från Arken Zoo? Gör din december extra njutbar med någon av våra kalendrar, vi har godsaker för alla smaker!

Det är de små sakerna som gör julen magisk!

Välkommen in till Triangeln för att hitta årets julkalender!