Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Adventskalendrar 2022

Hem & Fritid – Publicerad november 2022

Letar du efter din adventskalender för 2022? Det finns en uppsjö av olika kalendrar för alla olika smaker och intresse, så att välja en är inte helt enkelt. Men ack så viktigt det är att hitta rätt, så att december blir så fantastiskt mysigt som det kan vara! Med en liten lucka av överraskning kan du njuta av en mysig stund varje dag fram till jul och bygga upp den rätta julkänslan.

Till skönhetsfantasten

För alla skönhetsgudar finns det adventskalendrar med smink och hudvård som bjuder på bra basprodukter såväl som spännande överraskningar. Njutningen av att få testa nya produkter och hitta nya favoriter är oslagbar, så kolla in dessa kalendrarna om du vill unna dig en välförtjänt samling guldkorn i jul! En av årets favoriter är Lyko’s man-datories julkalender – en lyxig kalender med hudvård, skäggvård, hårvård, styling och doft. Perfekt att ge bort till killen som sällan tar sig tid åt self care eller vardagslyx i badrummet. På The Body Shop hittar du i år en oemotståndlig kalender med klassiska must-haves, välbehövliga återfuktande krämer och ett hjärtevärmande fokus på Fair Trade. Om du ännu inte hittat din perfekta match finns det flera andra alternativ på Rituals och Kicks. Bland annat finns L’Oreal Paris kalender med gott och blandat inom skönhet, för den som önskar sig lite av allt!

Tänk dig att avrunda dagen med att krypa upp i soffan med en kopp te och chokladbit, eller kickstarta alla dagar med olika sorters väldoftande kaffe. Eller varför inte båda? För dig som älskar mat och dryck finns det kalendrar som erbjuder nya smakupplevelser dag för dag. På Kahls finns det alternativ för både te- och kaffefantaster, och på Normal hittar du Pukkas tekalender såväl som smarriga chokladkalendrar. Och choklad kan man väl aldrig få för mycket av, eller hur?

Till den lekfulla

Den allra mest unika och speciella adventskalendern är den du gör själv. Om du vill skämma bort någon du tycker om är det ett säkert kort som visar hur mycket du bryr dig om dem. Det behöver inte vara så svårt att göra, du kan fylla luckorna med småsaker som pennor, gulliga lappar med några välvalda ord eller en bit av deras favoritgodis. Lägg sedan de små presenterna i en färdig kalender som du hittar olika versioner av på Flying Tiger Copenhagen, Søstrene Grene, Slöjddetaljer och Lagerhaus. Ett stort plus är att dessa är återanvändbara för nästa år igen!

Sist men inte minst är en lego-kalender en rolig gåva till barn som gillar att bygga och leka. Varje dag får man en liten docka eller ett mini-bygge som tillsammans bygger upp en hel scen. Ett projekt som sätter guldkant på december månad och perfekt att pilla med under tiden som SVTs julkalender 2022 rullar på TVn!

Psst! Tänk på att efterfrågan på adventskalendrar är stor och det finns en risk att de tar slut snabbt. Sväng in på Triangeln och säkra din favorit innan det är för sent!