fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Fixa halloweenfesten

halloweenfest_800

Årets läskigaste och bästa högtid närmar sig med stormsteg – halloween 2022. Ska du hålla i festligheterna har du absolut hittat rätt, för på Triangeln hittar du allt från halloween-kostym och mask till pyssel och halloween-dekoration. Lägg till lite lekar, halloween-mat och godis så har du ett perfekt recept på en härlig kväll med dina gäster!  

Fixa bästa utklädnaden

Att spöka ut sig till en läskig häxa eller försöka likna sin favoritkaraktär från en film är något av det roligaste med halloween. Det finns utrymme för kreativiteten att flöda fritt, så varför inte testa att sminka dig utanför gränserna och hitta den kusligaste dräkten av alla? Detta är året att gå all-in på utklädnaden! Kanske ska du satsa på en squid game-halloweenkostym, eller är du mer för en klassisk vampyr? Polis, jokern eller en pumpa? Möjligheterna är oändliga! Oavsett vad du väljer så hittar du ruggiga maskeraddräkter på Lekia och Flying Tiger Copenhagen till skrämmande bra priser. Ett tips är även att leta efter halloween-kläder second hand, där finns unika och coola plagg som funkar till maskerad också. Du kommer garanterat att göra succé på halloweenfesten med din utstyrsel! 

halloweenfest_1

Skapa en skrämmande atmosfär

En viktig ingrediens till festen är pyntet. Med dekorationer bygger du upp rätt stämning för festen, så att det känns riktigt höstigt och spöklikt. Flying Tiger Copenhagen har allt du behöver; spindelnät, gravsten, pumpor, piñata och ballonger. På halloween gäller det att inte vara blyg med dekorationerna, så ju mer desto bättre! Håll det i färgtemat svart och orange så riskerar det inte att bli för rörigt, men ändå tillräckligt mycket för att bygga upp den mystiska atmosfären. Sätt gärna något pynt utanför huset också för att visa var festen är och för att välkomna de som går bus eller godis. Sist men inte minst, glöm inte bort att starta din spellista med kusliga hits! 

halloweenfest_2

Bjud på läskigt godis

Vad är en halloweenfest utan snacks och godis? Just det! Vi rekommenderar att ladda upp ordentligt med en stor påse lösgodis från Hemmakväll, så är kvällen säkrad och alla hittar något i sin smak. För en maxad fest ska man såklart ha lite godis i riktig halloween-anda också, till exempel lakritshäxor från Lagerhaus eller ögonglobsklubbor från Flying Tiger Copenhagen. Läskigt gott. Om det knackar på dörren och det vankas bus eller godis är det en fördel att ha singelpackat godis, så alla kan plocka och det ändå håller sig fräscht. Det sura poppande godiset från Flying Tiger Copenhagen är helt perfekt för detta.

halloweenfest_3

Triangeln önskar er alla en riktigt kuslig halloween och en lyckad fest. Låt fantasin flöda och kom ihåg att det viktigaste är att ha roligt!

Hem & Fritid -Publicerat Oktober 2022