fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

5 tips för en mer hållbar vardag

linn_800

Har du sett videon med vår eldsjäl Linn från Beyond Retro? Vi plockade upp hennes 5 bästa tips för en mer hållbar vardag. Varsågoda, här kommer de!

Fixa cykeln på Rebike

När Linns cykel slutade samarbeta med henne lämnade hon in den till Rebike. Där fick den en grundlig genomgång och service för att fungera som den skulle igen. Så följ hennes tips och ta hand om dina prylar. Laga istället för att slänga det som går sönder.

linn_1

Fynda secondhand

Det finns så otroligt mycket kläder som andra människor har tröttnat på. Genom att handla begagnat ger du kläderna ett nytt liv hemma hos dig själv istället. På Triangeln finns så klart Beyond Retro men även Stadsmissionen som säljer second hand. Dessutom har du chansen att hitta plagg som sticker ut lite mer. Det är bra för både plånboken och miljön!

linn_2

Ändra och sy om hos Cobblers

Tänk dig scenariot att du har hittat det ultimata second hand-fyndet men det är inte riktigt din storlek. Då kan du göra som Linn och lämna in det hos Cobblers. De gör ändringar efter dina önskemål så att passformen kan bli så där perfekt som du vill ha den. Det funkar så klart även för favoritplagg som hängt och krympt i garderoben. 

linn_3

Vegetarisk lunch

Hummusson kan du äta en god vegetarisk lunch. Dessutom har de ett fint café på plan 2 där du kan avnjuta din kikärtsbaserade lunch och sedan ta en god fika i sällskap av den vackra utsikten eller en god vän. Linn väljer att äta plantbaserat så ofta hon kan och känner då att det ibland är okej att unna sig en skiva bacon eller två.

linn_4

Hem- och hudvård

Linn har några generella tips när det kommer till trivsel i hemmet. Håll ordning i dina skåp med hjälp av burkar från Clas Ohlsson. Här finns även favoriten Scrubdaddy men även en blomspruta för att vattna dina växter. Om du njuter av tända ljus är ett tips att bara låta dem brinna när du är där och verkligen upplever stillheten de skänker dig. På så sätt behöver du inte köpa nya ljus lika ofta. Linns favoriter är ljusen från Lagerhaus

Är du som Linn och tycker att hudvårdsrutiner är jobbiga? Följ hennes tips och använd Nordic C cleansing balm från Lumene för en mjuk och härlig känsla när du rengör ditt ansikte och skrubba med Nordic C Cleansing gel scrub då och då. Vill du få till samma yttre glow som Linn har använder du Nordic C glow boost essence från samma märke. Alla produkterna är från Kicks.

linn_5

Välkomna in till oss på Triangeln för en lite mer hållbar shoppingupplevelse. 

Och du: om du missade filmen kan du se den här

Mode & Skönhet – Publicerat April 2022