fbpx

Vanliga frågor som berör Triangeln

Hundar:
Triangeln välkomnar hundar att passera igenom centret. Det är upp till varje butik/café/restaurang om de vill tillåta våra fyrfota vänner inne hos sig. Så vi ber om respekt för detta. Människans bästa vän ska alltid vara kopplad och får ej lämnas obevakad.

Hittegods:

Fundera över var du hade sakerna senast. Kan de stå kvar vid bordet på restaurangen du senast besökte? Följde de med in i något provrum? Ibland finns kvarglömda saker kvar att hämta där du senast minns att du hade dom.

Upphittade saker lämnas in till butiken No47 på plan 2. Telefonnummer: +46 763 41 48 47

Efter en månad överlämnas upphittade föremål till polisens hittegodsavdelning.
Polisen/Hittegodscentralen Malmö. Telefon: 11414

Om du har råkat tappat bort något eller har några frågor kan du alltid kontakta oss på triangeln@vasakronan.se

Öppettider:
Triangeln har öppet vardagar 10-20, lördagar och söndagar 10-18.
Avvikande helgtider hittar du överst på triangeln.com under ”öppettider”
Triangeln är öppet från kl. 07.00 på vardagar att bara passera genom eller köpa med en kaffe eller besöka några av de butiker som öppnar tidigare än 10.00.

Toaletter:
På Triangeln finns flera kundtoaletter. Några av dessa är utrustade med skötbord, andra är handikappanpassade. Samtliga toaletter hittar du på plan 2. Vid Søstrene Grene och vid McDonalds/Stadium.

Familjerum:
I våra två familjerum kan du byta blöja, värma barnmat eller sitta lite lugnare och amma. Familjerummen ligger intill toaletterna på plan 2 vid Søstrene Grene och vid McDonalds/Stadium.

Defibrillator:
På Triangeln har vi tre stycken defibrillator (hjärtstartare) som sitter lättillgängliga för allmänheten.
– Mellan Kontanten och Brobergs tobak
– Vid Ur & Penn på plan 2
– Vid Akademibokhandeln på plan 2

Vakter:
Triangeln har dagligen uniformerad vakter på plats för din säkerhet. Dessa är utbildade i första hjälpen. Be närmaste butik kontakta vakt om olyckan skulle vara framme.

Infotavlor:
I anslutning till våra entréer och på plan 2, hittar du våra interaktiva infotavlor. Där hittar du förteckning och karta över Triangelns alla butiker.

Uttagsautomater och insättningsautomater
Det finns totalt 5 st. uttagsautomater och 1 st. insättnings automat på Triangeln. Det två “Kontanten-automaterna” hittas på entréplan, vid nedgången till garaget mitt emot H&M och intill Lyko. På plan 2 i butiken “Cobblers” finns två Bankomater och en insättningsautomat samt uttag för Euro.

Triangelns presentkort:
Triangelns presentkort finns att köpa i presentkortsautomaten som du hittar
mellan uttagsautomaten ”Kontanten” och Brobergs tobak (mitt emot H&M på entréplan). Läs mer om var kortet fungerar under ”presentkort” i menyn.

Företagsbeställningar
Som företagskund kan du köpa presentkort mot faktura via Resurs Bank. Läs mer under ”presentkort” i menyn.

Wifi:
Vi erbjuder gratis Wifi i våra kundgångar.

Parkering:

Triangelns garage är öppet alla dagar 00–24, dock stängs portarna till garaget kl. 21.00.

Infarterna till Triangeln hittar du på Pildammsvägen och på Friisgatan/S:t Johannesgatan. För att underlätta för dig att komma ihåg var du har parkerat din bil har vi märkt upp entréerna upp till centret med gul, rött och blått. I anslutning till röd entré finns det fyra reserverade platser för rörelsehindrade. Det finns även specifika parkeringsplatser för motorcyklar. Betalautomaterna finns i anslutning till entréerna från garaget.

Så kommer man åt garaget efter kl. 21.00:
På biljetten som du tar när du kör in, finns 6 st. siffror. Dessa siffror ska du knappa in på en knappsats som finns på  Rådmansgatan 12.
När du kommer ner till garaget går du till en biljettautomat och betalar din biljett, hämtar din bil och kör fram till bommen som öppnas och det är bara att köra ut.

Parkering för elbilar
Vi erbjuder dig som kund möjlighet att ladda din elbil gratis i vårt garage.
Platserna hittar du 20 meter från gul entré på K1.

Betalning:
Du tar biljett när du kör in i garaget och betalar i automaterna i anslutning till entréerna nere i garaget innan du sätter dig i bilen.

Cykelparkering
Cyklar eller sparkcyklar är ej tillåtna på Triangeln. Men det finns gott om cykelparkering i anslutning till Triangelns samtliga entréer.

Kameraövervakning:
På Triangeln har vi övervakningskameror för allas säkerhet. För mer info om gdpr – vasakronan.se/gdpr

Hissar:
De allmänna hissarna tar dig mellan de olika planen inom Triangeln samt till garaget. Hissarna är utmärkta på översikts- och informationstavlorna som finns placerade runt om på Triangeln.

Fotoautomat – hittar du vid röd entré på garageplan vid rulltrappan mitt emot H&M.

Kommunikationer:
– 30 meter från Triangeln ligger Station Triangeln (citytunneln). Här stannar Öresundstågen och Pågatågen. Direkt utanför entrén vid Station Triangeln stannar stadsbussarna. Inom kort kommer vi ha avgångstabeller vid Scandic entrén
– Taxizon finns utanför Scandic Hotell