fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Tips för svalka

svalka_800

Nu är sommaren här och med den värmen. Här har vi samlat våra bästa tips för hur du och barnen kan få en en svalare och behagligare sommar, om ni så befinner er hemma, på stranden eller i stan! 

Kategori 1: Bära med sig

Vem vill inte ha den smarta handfläkten från Kjell & Company som du kan bära med dig var du än befinner dig? Fläkten har tre hastigheter, från en lätt bris till full kraft. Bara att starta när du eller någon annan känner att värmen stiger. Trendig och sval! Solfjädern är accessoaren som aldrig går ur tiden. Lagerhaus solfjäder är både elegant och effektiv! Ytterligare ett måste i väskan under varma dagar är Apoteket Hjärtats oparfymerade Aloe Vera gel. Gelen som snabbt ger en lugnande och svalkande effekt. Eller varför inte spraya lite av Lykos svalkande fuktmist i ansiktet som skyddar mot oxidativ stress och fria radikaler som kan orsakas av din mobiltelefon och dataskärm. 

svalka_2

Kategori 2: I hemmet

Bästa tipsen att få det svalt hemma! Luftkonditionering är skönt och lyxigt! Clas Ohlsons AC har tre smarta funktioner – kyla, avfuktning eller enbart fläkt. Den är även flyttbar och kyler luften där du behöver det som mest! Eller önskar du dig en luftkylare som kyler och fuktar luften med hjälp av kallt vatten och som samtidigt förbättrar luftkvaliteten? Då ska du bege dig till Clas Ohlson. Sova skönt under varma sommarnätter vill vi alla kunna göra. För extra svalka är det perfekt med en kylande vetekudde. På Apoteket Hjärtat hittar du detta svalkande måste. När dina gäster behöver bli nerkylda kan du alltid lägga is i deras dryck. Då passar Lagerhaus extra stora iskuber utmärkt.  

svalka_3

Kategori 3: För barnen

Vatten, vatten, vatten! Nu när sommaren är här med sol och värme är det viktigt att tänka lite extra på att barnen får svalka. Dricka vatten är ett måste och vad är inte bättre än att då använda Stadiums färgglada vattenflaskor? Sommaren betyder också lek och gemenskap och när temperaturen stiger vill vi umgås där vatten finns. Glöm då inte säkerheten, för de minsta har Stadium armpuffar som hjälper barnet att flyta när ni är i vattnet. Clas Ohlsons häftiga vattenglidbana blir en rolig och svalkande aktivitet. Vem glider längst, du eller barnen? Eller om du har möjlighet att sätta upp en härlig pool så har Clas Ohlson flera olika pooler att välja på. 

svalka_1

Titta förbi och välj er favorit! 

Hem & Fritid -Publicerat Juli 2022