fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Allt för en tripp till stranden – och lite till

resa_800

Äntligen börjar det närma sig strandväder. Är du en av de som redan tagit ett dopp i det blå eller väntar du på mer behagliga badtemperaturer? Vi har satt ihop en inspiration för att underlätta ditt besök på stranden.

Badkläder för alla

Hur ska du klä dig på stranden i sommar? Så att du känner dig redo för sol och bad, blir vårt svar. När det kommer till badkläder är allt från baddräkt till bikini tillåtet. Klassiska modeller blandas med höga midjor, tunna band, asymmetriska skärningar och plagg med cut out-effekter. Färgerna som gäller speglas av övriga modet och är pastelligt färgglatt och grafiskt mönstrat i svart-vitt. Föredrar du andra badplagg är de klassiska lite kortare badshortsen ett måste, välj enfärgat om du vill låta brännan tala och mönstrat om du vill sticka ut lite. Till de minsta är det så klart täckande UV-kläder som gäller. 

resa_1

Väskor för strand och resa

Nu när du vet precis vad du ska ha på dig på stranden behöver du så klart något att lägga din snygga strandoutfit och andra nödvändigheter i. Oavsett om du ska ner till Västra Hamnen för ett dopp eller om du känner behovet av att ge dig av till sydligare breddgrader så har vi väskan för dig. Vad sägs om en meshbag för att matcha din grafiskt snygga baddräkt eller en nätväska så att du bara kan skaka ut sanden efter ett besök på Malmös riviera. En stor shopper kan användas som strandväska, välj en flätad i strå eller i frotté för den där riktigt somriga känslan. Om du ska resa längre bort kan en knalligt färgglad rullväska vara på sin plats. Lätt att få syn på vid bagagebandet.

resa_2

Skydda dig mot solen

Solen är så härlig men som bekant inte helt ofarlig. Vi tänker på dig och slänger så klart in tips på solkräm så att du kan skydda dig. Efter en dag med sol och bad är det extra viktigt att återfukta huden. Rynkor får vi alla ändå men gör vårt bästa för att hålla dem borta så länge det går. Rituals har en serie som innehåller allt från solskyddsfaktor till after sun. På Apotek Hjärtat finns solkrämer för stora och små. Här finns smidig mousse från populära Evy och roll-on från Aco för snabba och aktiva barn som inte vill stå stilla. För vuxna finns smidig spray, speciell ansiktslotion och stick för de mest utsatta områdena. 

resa_3

Var rädd om dig på stranden, så ses vi när du behöver söka skugga eller saknar något till beachen!

Mode & Skönhet – Publicerat Maj 2022