fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Adventstider

första-advent_800

Äntligen dags för adventsljus

Gillar du klassiska eller moderna adventsljusstakar? Vilken sort du än föredrar så är de perfekta som stämningshöjare inför julen. Oavsett om du letar efter en elektrisk ljusstake, en snygg adventsstjärna eller en ljusstake för levande ljus så ger vi dig våra bästa tips.

Trendiga och klassiska elljusstakar

Vill du ha ett riktigt stort utbud att välja mellan är ett besök på Clas Ohlson ett måste. Här kan du hitta allt från klassiska julljusstakar i trä via moderna elljusstakar till vackra adventsstjärnor i papp eller rotting. Här finns även en hel del smarta tillbehör,  vad sägs om en hänga rakt? Den gör att du kan få dina stjärnor att hänga rakt direkt och sparar både tid och en hel del frustration. Julefriden är räddad!

Enkel belysning

Vad sägs om att slippa dra sladdar till din adventsstjärna? Nu finns det en batteridriven led-ljuskälla som gör att du slipper tänka på var närmsta uttag finns eller var alla förlängningssladdar blivit av. Dessutom har den en inbyggd timer så att du sparar energi samt ett band för upphängning. Denna fina produkt hittar du på Clas Ohlson. Smidigare än så blir det knappast! 

första-advent_1

Kalenderljus och adventsljusstakar

Letar du efter kalenderljus eller adventsljusstakar till levande ljus? Hos Lagerhaus kan du hitta det mesta du behöver för en mysig advent. Här finns ljus, ljusdekorationer och ljusstakar för de flesta smaker. Vad sägs om 4 stycken adventsdoftljus som påminner oss om allt vi gillar med julen. Utöver detta har du även ett fint utbud av adventsstjärnor och eljjustakar men även blockljus och ljusfat.

första-advent-2

Maffiga adventsstjärnor

Är du ute efter fluffigt härliga pappstjärnor är Hemtex stället att besöka. Här kan du hitta flera olika utföranden på adventsstjärnor i vitt, mörkgrönt eller sandfärgat. Även de klassiska stjärnorna med en härlig sammetslen yta finns här. Svart vit eller guld? Varför inte blanda flera olika storlekar och färger för ett maxat uttryck. 

Hållbar ljusstake

Tycker du att det är synd att adventsljusstaken bara används en ynka månad om året? Då kan du istället satsa på en variant som du kan använda året runt. Genom att variera färgen på ljus och dekorationen du har till kan den användas året om. På Hemtex finns en vacker mässingsljusstake i två storlekar som kan bli din nya favorit. Lägg i flamsäker mossa till jul, dekorationssten eller låt den vara tom med vackra twisted-ljus som får tala för sig själv. 

första-advent-3

Vi hoppas att du kan hitta något som kan lysa upp din tillvaro så här under årets mörkaste månader. Vill du ge bort en ljusstake i gåva men är osäker på vad som passar mottagaren? Ge helt enkelt bort ett presentkort i stället!

Hem & Fritid – Publicerat November 2021