fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Adventskalender 2021

färdiga_kalenderar_800_omslag

Bästa adventskalendern 2021

Vilken adventskalender är bäst? Det finns så många att välja mellan! Vi ger dig våra bästa tips på kalendrar och hoppas att vår guide kan hjälpa dig att välja en som känns rätt för just dig!

Kalender för kropp och själ

The Bodyshop har inte mindre än 4 st olika adventskalendrar i olika prisklasser där den största väger hela 11,5 kilo och innehåller 44 produkter. Bara kalendern i sig är ett konstverk som förtjänar en väl synlig position i ditt hem. Förutom att de är fyllda med olika produkter, innehåller de även ett tips på en osjälvisk handling så att du kan sprida kärlek omkring dig hela vägen fram till jul. 

färdiga_kalenderar_1

Återanvändbar skönhetskalender

L’occitane har tre olika kalendrar att välja mellan, den klassiska, premiumvesionen eller den återanvändbara, samtliga är fyllda med väldoftande favoriter. Den sistnämnda kan du dessutom återanvända och fylla upp med produkter år efter år och på så sätt gör du både planeten och plånboken en tjänst. 

färdiga_kalenderar_2

Adventskalender med accessoarer

Kalender med accessoarer kan du köpa hos Glitter. Här får du en kalender fylld med överraskningar som gör dig redo för julens alla festligheter. Allt från håraccessoarer till smycken kan du hitta i denna kalender som främst riktar sig till yngre fashionistor. 

Cheezy adventskalender

Hos Bengtssons ost finns det såklart en adventskalender fylld med delikata ostar. Luckorna innehåller hårdostar från brittiska tillverkaren Ilchester som gör att nedräkningen till julafton blir en fröjd även för gommen. Den är designad för att passa perfekt i kylskåpsdörren så att du kan få en smakrik överraskning varje dag fram till julafton. 

Godiskalendrar för alla smaker

Går det att hitta en kalender utan skönhetsprodukter? Självklart! Den klassiska chokladkalendern finns kvar, men utbudet och bredden på innehållet blir större för varje år. Passa på att köpa två så du kan njuta av godis både på morgonen och kvällen. På Normal kan du hitta ett stort utbud av mumsiga godiskalendrar från många välkända varumärken och några av dem har barnens favoritfigurer på framsidan. 

färdiga_kalenderar_3

Kaffe, te och lakritskalender

För dig som inte vill starta dagen med en sockerchock kan vi rekommendera en kaffe- eller tekalender från Kahls the- och kaffehandel. Du bjuds på en resa jorden runt och de ger dig tips, fakta och smaker från alla världens hörn. Är du ändå sugen på något gott kan du passa på att unna dig en 100% återvinningsbar lakritskalender från Lakrids by Bülow. 24 bitar lakrits där klassiska favoriter blandas med nya smaker. Men Kahls erbjuder även en chokladkalender med lite mer vuxen smak på munsbitarna.

färdiga_kalenderar_4

Vilken julkalender väljer du?

Utbudet av kalendrar ökar ständigt och numera är det okej att ha en kalender oavsett ålder. Det är så klart upp till dig att välja både prisläge och inriktning på din alldeles egen kalender, men du är alltid välkommen in till oss på Triangeln för att få tips och hjälp på vägen. 

Hem & Fritid -Publicerat November 2021