Parkér, cykl, gå eller tag bussen eller toget

Vi har flere end 800 parkeringspladser, og parkeringshuset er åbent alle døgnets timer. Hvis du foretrækker bus eller tog, kan du nemt find linje- og afgangstider for Skånetrafiken herunder. Og bus og tog stopper lige uden for døren, togstation Triangeln (2 stop fra Kastrup) ligger 50 m udenfor døren. En varm velkomst uanset hvordan du ankommer.

Rejs til Triangeln med bus og tog. Indtast din nuværende placering, og få alle forslag på alle afgange, der fører dig dertil. Klik på “Tilpas søgning”, hvis du vil vælge en anden adresse at gå fra.

www.skanetrafiken.se

Triangelns P-bygning:
Triangelns parkeringsplads byder på 900 parkeringspladser og er åben hver dag fra 00:00 til 24:00. Parkeringspladsen er opdelt i tre zoner: Gul, Rød og Blå zone.
Du kommer nemt til indkøbscenteret fra P-bygningen via indgangene, som er markeret med “R” for Rød, “G” for Gul og “B” for Blå.
Adgang til parkeringspladsen er via Pildammsvägen/S:t Johannesgatan og via Friisgatan/Kapellgatan.

Oplader til elbil:
På parkeringspladsen er der adgang til mere end 20 elbilopladere. Alle opladere er på 7,4 kW og prisen er 3,50 SEK pr. opladet kWh.

Vejledning til opladning:
1. Sæt stikket i den frie/grønne ladestikdåse.
2. Scan stikkontaktens QR-kode via EpSpot-appen eller dit kamera. Enten, a: hvis du er logget ind og har en konto hos EpSpot, skal du trykke på start, eller b: hvis du foretager en engangsbetaling, skal du vælge indlæsningsbeløbet og betale direkte via betalingskort eller Swish.
3. Opladningen starter automatisk, lampen lyser nu blåt. Når bilen er fuldt opladet, blinker den blåt

Når opladningen er afsluttet/afbrudt, og ladekablet er taget ud af bilen, frigøres ladekablet automatisk. Tag stikket ud, eller luk belastningen i EpSpot-appen ved at klikke på sessionen og vælge afslut. Hvis lampen lyser rødt, sort, gult eller blinker hvidt, er ladeposten ude af drift; rapporter venligst en fejl og prøv en anden stikkontakt.

Udgang til gadeplan, 24 timer i døgnet fra parkeringspladsen:
Afslut fra parkeringspladsen før Köpcentret åbner via Rådmansgatan 12 b (lilla indgang). Her er der adgang til både trapper og elevator.
Besøger du Scandic Hotell Triangeln, er der elevator direkte fra parkeringspladsen.

Adgang til parkeringspladsen efter at indkøbscentret er lukket:
Adgang til parkeringspladsen, efter at indkøbscentret er lukket, sker via Rådmansgatan 12 b. Tryk på dit registreringsnummer på det digitale skilt, så åbner døren. Kom til K1 og betal for bilen. Kør herefter bilen til porten/porten som åbner automatisk.

Betaling:
Triangelns parkeringsplads drives af APCOA og er en “Park & ​​​​Go” parkeringsplads. Park & ​​​​Go betyder, at kameraer aflæser bilens nummerplade, både når du kører ind, og når du tager afsted. Den nuværende gebyr er SEK 25 i timen, SEK 50 for tre timer og SEK 200 per dag. Du vælger selv, hvordan du vil betale:

– Online op til 72 timer efter du har forladt parkeringspladsen. Du betaler for din parkering på betala.apcoa.se (hvis betaling ikke sker inden for den fastsatte tid, sendes en faktura på 59 SEK til ejeren af ​​køretøjet.

– Via apps “Parkster eller Easy park” (download apps til din mobil)

– Med kort i betalingsstationerne placeret ved siden af ​​Triangelns indgange i P-bygningen

Har du glemt at tage en kvittering? Kontakt APCOA på nedenstående detaljer, og de vil hjælpe dig.

Gæst på Scandic Hotel Triangeln:
Pris pr. dag startede 200 SEK.

APCOA:
Spørgsmål? Kontakte APCOA kundeservice: hverdage 08.00-16.30
Telefon: 08-556 306 70, eller www.apcoa.se/kontakta-oss

Du kan finde netop din cykelrute på kortet øverst på siden, klik blot på “TIL FODS”, så ser du kortet.