fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Gränslös sommar

gränslös_800

Nu när vi går in i juli månad är det hög tid att ta ut sommarens svängar ordentligt. Här kommer ett gäng prylar som gör sommardagarna lite enklare, lite roligare och helt enkelt gränslöst bra.

Skoj på stranden

Att det är roligt för barnen att leka på stranden, i sjön eller vid poolen är sedan gammalt. Just nu har XXL massa skojiga prylar som tar leken till nästa nivå. Kanske vill du slå din bästis i en match strandpingis, eller testa på stand up paddle? För dig som är extra tävlingslysten kanske en vattenpistol är en bra idé? För dig i alla fall… dina nära och kära får passa sig! 

gränslös_1

Snyggt och funktionellt

Varför välja mellan utseende och och funktion när man kan ha båda? I sommar maxar vi allt det goda. Ta till exempel Synoptiks solglasögon som är allt i ett: snabba, trendiga och skyddar ögonen. De blir lätt pricken över i:et i en häftig outfit. Ett annat härligt sommarplagg är den luftiga skjortan från Carlings. Med denna sprider du ändlösa leenden och värme var du än går. Men vi är trots allt i Sverige, och det är ju faktiskt inte alltid varmt och soligt här. När sommaren sviker får du dra på dig gummistövlarna och snällt traska ut ändå. Gummistövlarna från Din Sko håller både dina fötter torra och din stil komplett. En bra sommar begränsas inte av regn! 

gränslös_2

Finurlig teknik

En maxad sommar kräver maxat bra ljud. Det löser Elon. Beroende på tillfället kan du välja mellan en grym högtalare eller schyssta hörlurar. Oavsett kan du dansa loss till gränslöst bra musik långt in på ljumma kvällar. Med en insektsdödare från Kjell & Company slipper du dessutom bekymra dig över en och annan mygga som kan tänkas dyka upp och störa dina moves.

 

Om dina barn är och roar sig på annat håll är Xplora från Kjell & Company en stor trygghet. Det är en mobiltelefon i form av en klocka som låter dig kommunicera med ditt barn genom SMS, bilder och samtal samt se klockans plats på en karta. 

gränslös_3

Med dessa prylar maximerar du dina upplevelser och din sommar blir snäppet vassare. Söker du fortfarande efter mer inspiration är vår nya Sommarguide något för dig. Den hittar du på här.

Hem & Fritid -Publicerat Juli 2022