fotogravyr_story

Om cookies

triangeln.com använder sig av s k ”cookies” eller ”kakor”. Detta är små filer som lagras i din dators webläsare. Syftet med dessa är att göra besöket på triangeln.com enklare för dig. På triangeln.com har vi kakor som visar om du besökt sidan tidigare, samt för att få statistik på antalet besökare via Google Analytics. Inga personuppgifter lagras. ?Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du vill ha kakor eller om du inte vill ha kakor. Du kan också välja att datorn ska fråga om du vill ha kaka varje gång en kaka är på väg.

Mer information finns på www.pts.se.

Ansvarsfriskrivning/Disclaimer

  1. Triangelns Företagarförening och dess web-plats (här kallad triangeln.com) är mån om att all information som finns på denna web-sida är korrekt och seriös. Dock rör det sig i många fall om information från tredje part, varför triangeln.com inte kan lämna garantier för att all information på denna web-plats är korrekt.
  2. Respektive innehavare av de web-platser som har länkar på triangeln.com är ensamt ansvariga för dessa web-platsers innehåll. triangeln.com kan alltså inte göras ansvarig för eventuella felaktigheter i informationen på dessa web-platser.
  3. Informationen på triangeln.com kan ändras utan förvarning, för vilket triangeln.com inte kan hållas ansvarig.

Upphovsrättsskydd/Copyright

Allt material, såväl texter som bilder, som förekommer på triangeln.com är skyddade av lagen om upphovsrätt. Mångfaldigande, kopiering, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet - såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål - är förbjuden och förutsätter tillstånd av samtliga berörda parter såsom triangeln.com, externa arrangörer, fotomodeller, fotografer, textförfattare m fl.

Butik

MÅN - FRE 10-20|LÖR - SÖN 10-18|ÖVRIGA ÖPPETTIDER

Nationaldagen           6/6 10.00-18.00
Midsommarafton     22/6 10.00-14.00
Midsommardagen 23/6 Stängt
Lille julafton           23/12 10.00-18.00
Julafton                  24/12 10.00-14.00
Juldagen              25/12 Stängt
Annandag jul         26/12 10.00-18.00
Nyårsafton             31/12 10.00-16.00

2019
Nyårsdagen             1/1 Stängt
Trettondagsafton       5/1 10.00-18.00
Trettondagen             6/1 10.00-18.00

 

P-HUSET: 00-24

FOTOGRAVYR –
Tidlösa gåvor och personliga presenter

 

"I love you", "Din för alltid", "Världens bästa mamma" och "Välkommen till världen, 3900 gr och 52 cm".
– Jag är omgiven av kärlek och känslor, säger Oscar Yauri som driver Fotogravyr på Triangeln. Här möter han alla som vill skapa personliga presenter och föreviga sina känslor.

Teknik och hantverk, tycke och smak. Hos Fotogravyr kan du som vill förverkliga dina idéer och skapa personliga och unika presenter.
– För mig är det en ära att vara med att ta fram en speciell gåva. Jag tycker om att tillsammans med kunden bestämma gravyr och utformning och få göra vissa moment för hand, säger Oscar som dagligen får se bilder på kärlekspar, söta hundvalpar och gulliga bäbisar.

Tillsammans med sin fru har Oscar idag butik på plan 2 på Triangeln med presenter för både stora och små tillfällen.
– Vi har allt från enkla nyckelringar och mobilskal till avancerad fotogravyr på kristall, berättar Oscar vars entusiasmen lyser igenom när han berättar om allt som går att göra med modern teknik, nya material och butikens avancerade maskiner.

– Men enkla riskorn med namn på är egentligen starten för min butik. Min mamma är hantverkare och tipsade mig att prova. Jag skriver för hand med en penna tunn som ett hårstrå. Riskornet suger upp bläcket och du väljer själv vilket smycke du vill bära det i.

Med dagens mobiltelefoner där kameran tar bra bilder är det både snabbt och enkelt att komma in till Fotogravyr och välja en mugg, smycke eller något annat med din bild.
– Fotot är grunden för ett bra resultat. Välj gärna en bild du tagit på nära håll och med bra skärpa. Vi visar ett preliminär resultat innan du beställer, säger Oscar.

Även om bilder på barn och hundar är populärt är kärlekspar nummer ett.
– Ibland kommer paret in tillsammans för att välja mellan ett hjärta eller solfjäderformad kristallprydnad. Jag vet inte hur många förlovningsdatum jag har graverat genom åren och “Jag älskar dig för evigt” känns lika klassiskt som sant.

Med verkstad i butiken försöker Fotogravyr leverera snabbt och är det riktigt bråttom kan Oscar fixa vissa produkter inom en timme. Sista-minuten kunderna på lördagar  är många men ingen helg överträffar dagarna innan Alla hjärtans dag.
– Då är det precis som med kärlek - lite lätt kaotiskt. Men ge oss en idé så hjälper vi till att förverkliga den!

 

Bemärkelsedagar, kärlek och barn! Oscar ger sina tips för de perfekta presenterna för de där dagarna som är något alldeles speciella.

Doppresent
"Gravera in barnets namn, födelsedatum och vikt och längd vid födseln så blir gåvan ett minne för livet."

Födelsedag
"Prisvärda och uppskattade presenter är allt från nyckelringar, musmattor eller ett riskorn med födelsedagsbarnets namn skrivet."

Bröllop
"En tårtspade och kniv med brudparets namn och bröllopsdatum blir en gåva och vacker påminnelse år efter år."