Följ doften till La Soupe

Från den 1 februari 2019 kan du svänga förbi det trendiga soppköket La Soupe. Deras fjärde restaurang i Malmö öppnar på Triangelns entréplan,
alldeles utanför Volt (f.d. Green & Yellow juicebar). Det är bara att följa doften av deras många mustiga och krämiga soppor.
Sitt ner en stund eller ta med dig soppa och bröd – för en snabblunch framför datorn. La Soupe kommer att ha öppet mellan kl 11–20.  

ICA flyttar in 

I maj 2019 öppnar ICA Nära på Triangelns entréplan. Vi är många som har saknat möjligheten att avsluta shoppingen med lite snabb kompletteringshandling. Nu blir det enkelt att ta matkassen i hissen ner till garaget, eller i rulltrappan ner till tåget. ICA Nära på Triangeln kommer att ha ett prisvärt sortiment, bra färskvaror och god service. Butiken kommer att vara öppen mellan kl 07–22.

Akademibokhandeln i nya lokaler

Lagom till bokrean i februari 2019 öppnar Akademibokhandeln i nya fina lokaler. De kommer inte att flytta långt – den nya butiken ligger snett emot där de finns idag.
Just nu renoveras det för fullt. Vi ber dig om överseende med den stökiga ljudmiljön – som ju knappast förknippas med just böcker.

Vi välkomnar Bengtsons Ost!

Den legendariska skånebutiken Bengtssons Ost grundades 1951. Framgången sedan dess har varit den egna långlagringen av de klassiska svenska hårdostarna. I april 2019 får Malmöborna äntligen ta del av deras kunskaper och delikatesser. Butiken kommer att ligga på entréplanet intill Friisgatan – mellan Konditori Ambrosia och Kökskompaniet. Perfekt om du behöver komplettera med bröd och osthyvel, alltså. 

Sportkedjan XXL öppnar i juni

Vi är stolta över att sportkedjan XXL valde Triangeln för sin stora citybutik i Malmö. Hela 3200 kvm på plan 2 kommer att vara fyllda med sport-,
tävlings- och vildmarksutrustning samt kunnig personal. XXL har gjort sig kända för sitt stora urval av kända varumärken till – vad de själva kallar – ”Xtra Xtra låga priser”. Välkomna säger vi till XXL som öppnar sommaren 2019.

 

Priceless har poppat ner till entréplan

Popup-butiken Priceless har tillfälligt flyttat ner till entréplan. Fram till och med den siste februari hittar du dem mitt emot Cervera. Orsaken är alla nya butiker som öppnar under våren. Var Priceless poppar upp nästa gång – det vet man aldrig. 

Nu öppnar Glam of Sweden

Måndag 19 november 2018 öppnar Glam of Sweden sin första pop up-makeup butik i Sverige och på Triangeln. Glam of Sweden som fram till nu enbart har sålt till återförsäljare, erbjuder produkter av hög kvalitet till ett otroligt bra pris. Här hittar du läppstift, puder, ögonskugga, mascara, nagellack, lösögonfransar, masker och andra tillbehör. OCH…dessutom är stora delar av Glam of Sweden’s sortiment vegansk.

Ni hittar butiken på entréplan mitt emot Volt och Hair Ingritas